Vés al contingut

Surt a córrer després de 20 anys de sofà i acaba a Son Espases

Un home de 45 anys fou ingressat ahir a Son Espasses després de córrer aproximadament 200 metres, moment en que tots els músculs del seu cos varen dir basta. Miquel J, veí de Palma, ha afirmat a Foc i Fum que no corria  des de que tenia 25 anys, però que amb “tota aquesta merda d’estar tancat, me vaig motivar molt i vaig partir a córrer sense ni tan sols encalentir” .

No és la única persona que ha patit un incident després de que el govern de l’estat espanyol permetés als ciutadans sortir a passejar i a fer esport. Joan R, de Porreres, va decidir pujar a damunt la bicicleta, però resulta que la seva dona l’havia venuda feia 9 anys i ell no se n’havia adonat. Finalment, Margalida T, de Son Carrió va decidir reprendre la seva afició per la petanca, però com que l’esport s’ha de fer individualment, encara se va avorrir més del que és habitual.