Vés al contingut

Gamer surt al carrer per primera vegada en un mes i s’adona que estam en estat d’alarma

El jove gamer Miquel Moreno, s’ha sorprès avui quan ha sortit al carrer per primer pic en un mes. “Carrers gairebé deserts, gent que passejava el ca amb mascateta, bars i comerços tancats… No sabia si encara estava en un dels meus jocs en línia apocalíptics” diu Moreno, mentre explica que no tenia cap informació sobre la crisi sanitària del coronavirus perquè havia estat jugant amb l’ordinador durant tot el mes, sense amollar. Així mateix el jove gamer detalla que aquesta situació és, per ell, “similar al paradís”: “Ara estic comprant munició i armes al mercat negre per preparar-me per l’apocalipsi real”. A més, Moreno ha aprofitat per fer una declaració pública: ” Tant que m’heu criticat i ara estau tots igual que jo: sense sortir de casa, menjant patatilla i jugant a la play: som un puto visionari” ha afirmat el jove.