Vés al contingut

Coronatinder, l’aplicació per trobar parella de confinament pel coronavirus

El món es troba en plena pandèmia pel coronavirus i s’han començat a restringir els moviments i certes activitats a les zones més afectades. S’espera un possible confinament general per la població i davant d’això ha sorgit una nova aplicació per trobar parella, anomenada coronatinder. Es tracta d’una aplicació per lligar, però pensada per trobar parella de confinament.

L’aplicació funciona com el tinder, l’aplicació per trobar parella més famosa, però fa èmfasi en dos elements centrals per la convivència dins del confinament. Les aficions en cas d’haver de passar tres setmanes tancat a dins d’un pis. L’altre tema important és el nivell de paranoia que té cada usuari sobre la pandèmia, així facilitar formar parelles completament boja i paranoide o d’altres de normals.

Dues de les curiositats que han sorgit amb aquesta aplicació han estat, que l’única aplicació per lligar on els usuaris es fixen més en les descripcions que en les fotos i que s’han trobat persones fent-se passar per infectats per intentar follar.