Vés al contingut

La Rafa Nadal Academy inaugura la temporada de balconning amb el primer salt

L’inici de la temporada de balconing s’ha avançat enguany i l’amfitriona ha estat la Rafa Nadal Academy. L’atleta, un jove anglès multimilionari que estava internat a l’acadèmia, s’ha estrenat amb un triple salt mortal al crit de “això també és un hotel”.

La Federació Mundial de Balconning -no reconeguda encara pel Comitè Olímpic Internacional- s’ha afanyat a reconèixer el salt i a donar la màxima puntuació a Anglaterra. Hem de tenir en compte que recollir amb aspiradora bocinets de cervell dona ara amb les noves normes una de les màximes puntuacions.

Davant de l’insòlit avançament de l’inici, Foc i Fum ha pogut xerrar amb representants d’altres països, qui han afirmat que ja preparen el seu gran debut als millor hotels i hostals de Mallorca.

Etiquetes: