Vés al contingut

Batalla campal entre mallorquins que pugen a Palma i els que baixen a Palma

Desenes de persones s’han atacat en una batalla campal a les afores de Son Ferriol per un dels grans debats que ha tingut la societat mallorquina durant els darreres segles. Partidaris de “pujar a Palma” s’han enfrontat violentament als partidaris de “baixar a Palma” en una batalla amb ganivets, llançaflames i granades de mà amb forma de sobrassada.

Andreu M, un dels combatents, ha declarat a Foc i Fum: “però com s’ha de pujar a Palma, si està aferrat a la mar? Sou subnormals?” Just en aquell moment una pedra li ha colpejat el cap i un crit de “au, tira cap a la mar idò, beneit” ha sorgit de la multitud. Finalment, la policia, que des de feia hores es mirava la batalla mentre menjaven donuts a un bar d’allà devora, ha intervingut per posar multes per desordre públic. Un dels policies ha dit que “tampoc fa falta estressar-se, noltros estam aquí per recaptar diners amb les multes, no per jugar-nos la pell”.