Vés al contingut

L’expulsen del local per menjar-se la pizza sense fer-li abans una foto

El fets ocorregueren ahir al migdia quan un home fou expulsat, davant la mirada impassible de la resta de clients, d’una pizzeria del carrer Aragó de Palma entre els crits i empeses del propietari del local. El motiu: haver-se menjat la pizza que li serviren sense fer-li abans una foto per penjar-la a instagram o facebook.

Segons ha pogut saber Foc i Fum, en conèixer el motiu de l’expulsió, la resta de persones que menjaven al local varen aplaudir l’acció del propietari. Un d’ells, Antoni Segura, ha declarat que “com és possible anar a un restaurant i no fer una foto al plat que t’has de menjar? Me pareix una falta de respecte molt greu”. El propietari, que ha volgut conservar l’anonimat, ha manifestat que “és la primera vegada que em passa una cosa així… tal vegada si que vaig excedir-me una mica amb les empentes, però és que estava molt indignat”.

La víctima de moment ha decidit no posar denúncia, però no descarta emprendre accions legals a través de twitter.