Vés al contingut

La Gota Freda serà la nova dolenta de Marvel

La famosa creadora de còmics de superherois Marvel ha emès un comunicat, per anunciar que la Gota Freda serà la nova dolenta dels seus còmics. Inspirant-se en la capacitat destructora i sobretot de col·lapsar la ciutat del fenomen meteorològic del mateix nom, la companyia ha decidit inspirar la seva nova antiheroïna en la famosa tempesta.

“Encara no tenim dissenyada del tot a la Gota Freda, però alguns dels seus super poders seran, fer interessants els espais de El Temps, dels telenotícies i posar de molt mala llet a la gent de Mallorca, que no estan acostumats al fet que plogui gaire.” Ens explica la directora general de Marvel, Lois Lane.

“No tenim definit en quin dels nostres universos integrarem a la nova dolenta, potser la podem enfrontar als X-Men o a Spiderman, però descartam enfrontar-la a Aquaman, seria massa redundant”, ens assegura en Thomas Windmilla.