Vés al contingut

La pròxima temporada de “The Walking Dead” es rodarà a Manacor

Després de saber la notícia de què a Manacor s’havia trobat una habitació plena de cadàvers secrets Robert Kirkman, creador de la sèrie, es va traslladar immediatament a la ciutat del moble per poder-la veure en primera persona. Carles Grimalt (Podemos), actual regidor de l’Ajuntament de Manacor encarregat del cementiri, ja en campanya electoral parlava de convertir Manacor en una ciutat de cine, li va fer el tur per la zona. Un tur que comença a Son Coletes i acabà al Xiringuito de la Torre dels Enagistes, on van demanar unes canyes i van firmar el contracte de què serà la temporada vinent de “The walking dead“.
Tot i que ja s’ha començat el rodatge, Kirkman afirma que encara és a temps de tornar enrere i canviar tot el fil argumental: “És el millor que podem fer perquè la sèrie segueixi amb les millors garanties, una història així no es pot deixar perdre”. En canvi, molts de fans estan molestos per aquests canvis d’última hora, ja que l’estrena, que havia de ser l’octubre d’aquest 2019, segurament es retardarà. Per altra banda, per les xarxes socials, corren rumors de què l’únic motiu del canvi és l’estalvi en extres i maquillatge que suposarà per a la productora.

 

Autor: Biel Fasset