Vés al contingut

Turistes s’organitzen per crear la Federació Internacional de Balconing

Després de conèixer que l’Ajuntament de Calvià ha sancionat tres turistes amb multes de fins a 1.500 euros per practicar el balconing, alguns dels nostres encantadors visitants estivals han decidit organitzar-se i crear la FIB, Federació Internacional de Balconing, amb l’objectiu de regular i defensar la pràctica d’aquest esport de risc.
La FIB vol protegir els drets de totes aquelles persones que volen practicar balconing sense repressàlies ni persecució: sabem que comporta certes inseguretats però som tan imbècils que ens és absolutament indiferent” ha explicat un dels representats de la FBIJamp McJampyMcJampy també ha afegit que entre els seus objectius es troba l’entrada del balconing a les properes olimpíades en les diferents modalitats de salt de balcó. D’altra banda, ha explicat que reclamen obtenir un descompte en l’ecotaxa segons els salts que s’executin al llarg de les vacances: “El balconing dóna un valor afegit a l’illa de Mallorca, no entenem per què alguns no ho volen veure” ha afirmat McJampy.