Vés al contingut

Vox aplaudeix els alumnes de Llaüt: “Sou el futur”

Els alumnes d’una classe del col·legi concertat Llaüt han estat portada de tots els mitjans després de la difusió de la fotografia publicada on feien la salutació feixista. Ben aviat, però, Vox ha sortit aplaudint la fotografia: “Són exemple, són el futur que volem per la nostra societat. Gent com ells demostren que encara queden reductes no adoctrinats a les aules de les Illes Balears”, afirma la formació de Jorge Campos.

Amics dels nins que sortien a la fotografia es pregunten com ha pogut passar això. “És molt estrany que hagin fet això, si sempre saludaven”, afirma un company. Una altra amiga apunta que no li quadra, ja que “van ser declarats els alumnes més simpàtics i els encantava jugar a mato”.

Amb tot, l’escola Llaüt ha demanat disculpes públicament i que faran el que sigui per reparar aquest mal: “A partir d’ara impartirem història”, afirmen des de la direcció.