Vés al contingut

Veí que cerca pis per la zona i paga al comptat afirma que no és una gran immobiliària ni vol fer pisos turístics

El veí misteriós que cerca pis per la zona amb una urgència desmesurada i que sempre paga al comptat confirma que no és una immobiliària ni vol fer pisos turístics. Així ho ha afirmat en una conferència que ha donat al casal del barri de la teva zona. També afirma que “només cerca pis al teu barri”.

El veí assegura que ell no té res a amagar. “No té res d’estrany aferrar fotocòpies d’un anunci fet a mà per tota la ciutat, sense especificar ni zona, ni noms, ni res. La gent es pensa coses estranyes. Com tampoc té res a veure això de pagar al comptat. Que no són doblers en negre, joder”, assegura.

Una investigació curosa de Foc i Fum, però, demostra que hi ha tres agències immobiliàries presidides pel “veí de la zona” amb seu “al teu barri” i ara tot són hotels.