Vés al contingut

El Pacte de Progrés revalida la seva majoria i ja promet noves autopistes

El Pacte no s’ha reeditat oficialment però els seus membres ja han mogut fitxa. Bé, no tots, ja que el PSOE encara està de ressaca i s’han limitat a fer retuits dels seus futurs socis de Govern. Fonts anònimes asseguren que ahir van haver de treure de Pacha a Francina Armengol després de 4 nits ininterrompudes de festa dura.

Per la seva banda, però, Més sí que s’ha afanyat a fer declaracions. Han dividit els seus càrrecs electes entre els que llancen les propostes i entre els que posen excuses per justificar la seva davallada electoral. De les propostes que han llançat, una era “asfaltar tots els camins de foravila, ja que l’electorat ha demostrat estimar l’autopista Campos – Llucmajor”. La banda de militants que han intentat donar resposta a la pèrdua de vots han fet anàlisis profundes, arribant a la conclusió que la caiguda ha estat causada “pel votant inculte que no sap el que és bo i que ha deixat de votar-nos per fer-ho a gent hooligan dels animals i que  menja verdures o a vells barbuts i canosos”.

Podemos, en canvi, ha estat més sensat que la resta de futurs socis i ha decidit simplement desaparèixer fins que algú els trobi a faltar. Es comenta que duen dormint des de diumenge.