Vés al contingut

VOX utilitza les notícies de Foc i Fum per fer campanya electoral

La candidata de VOX a Manacor Vanesa Jofre va utilitzar el nostre concurs del poble més lleig de Mallorca, com a argument al debat electoral del poble guanyador, Manacor. Aquest fet despertà la nostra curiositat i decidírem investigar els programes electorals i les campanyes que estan duent a terme les diferents candidatures del partit d’extrema dreta.

 

Resulta que el de Manacor no és l’únic exemple. Resulta que el partit d’Abascal a Campanet vol investigar si realment existeix una canonada per fer sortir aigua de les Fonts Ufanes. També es presenten a Búger assegurant que si ells governen, passaran coses, en referència a la nostra notícia que fa vint anys que no hi passa res. I volen tornar a posar el peatge de Sóller, però només als moros.