Vés al contingut

Ciudadanos inicia a Errenteria la seva gira “De hostias por España”

Ciudadanos es troba en plena campanya electoral i amb la seva empenta innovadora, ja no en té suficient amb actes de campanya, spots electorals, entrevistes, paradetes informatives, etc. Per això ha decidit organitzar una gira, tal com si fossin estrelles del rock.

Aquesta gira transitarà per molts racons d’Espanya, sempre centrant especial atenció en llocs on Ciudadanos, igual que la resta de partits ultra constitucionalistes, no són gaire ben vistos i poden crear situacions d’especial tensió. Aquestes situacions fan que guanyin vots fora d’aquests pobles i barris.

El tret de sortida d’aquesta gira la iniciaren a Errenteria on foren escridassats i insultats per gran part de la seva població. Han titulat a la gira “De hostias por España”