Vés al contingut

La Fundación Francisco Franco inicia un change.org perquè es cloni al Caudillo

La Fundació Francisco Franco, dedicada a defensar la vida i obra del dictador Franco ha assenyalat que, aprofitant l’avinentesa que Pedro Sánchez pretén desenterrar al Caudillo per treure’l del Valle de los Caídos, aquest fet podria ser aprofitat per extreure mostres d’ADN del cadàver del dictador i a través d’aquestes clonar-lo.

Per dur a terme la iniciativa de clonar al Generalísimo, han iniciat un Change.org, una iniciativa de firmes per internet, on escriuen: “Ja que els putos rojos als quals vàrem oferir una democràcia, són tan desagraïts que volen treure a Franco del seu sant sepulcre. Nosaltres clonarem a l’heroi nacional, perquè els seus descendents puguin retornar a Espanya al lloc que li pertoca”.

Alguns dels dubtes que sorgeixen arran de la notícia són. Si el clon de Franco tendrà només un testicle. I si PP, Ciudadanos i VOX, s’avançaran a la Fundació Francisco Franco i clonaran ells mateixos al dictador.