Vés al contingut

Un estudiant de matemàtiques invoca a Llucifer per error quan calculava l’àrea d’una estrella de 5 puntes

Manel Morralla, un jove estudiant de matemàtiques, fou trobat sense vida a una modesta casa de camp situada al km 22 de la carretera que connecta Bunyola i Sant elm. Segons fonts policials, obtingudes de la seva parella, el jove matemàtic estava fent, tranquil·lament, els deures de la universitat. En aquest cas: calcular l’àrea d’una estrella de 5 puntes.

El que ell pensava que seria un exercici senzill, ha posat fi a la seva vida, ja que en el moment en què ha resolt l’exercici, que innocentment, per falta de paper, resolia pintant la paret amb la seva pròpia sang, Llucifer ha aparegut a l’estança i l’ha cremat de viu en viu. Per desgràcia, el damnificat tenia un post-it tapant la càmera del seu ordinador portàtil, cosa que fa que a hores d’ara, encara no tenguem imatges exclusives de Satanàs.

Biel Fasset