Vés al contingut

IB3 presenta nou programa: Factor F (F de Fatxa)

La televisió autonòmica de les Illes Balears, IB3, ha presentat aquest matí el nou reality per la propera primavera. Ni més ni menys que “Factor F (F de fatxa)”. El Director General de l’ens públic, el senyor Esteve Massafort, ha explicat que el programa serà “d’actualitat social, ja que l’extrema dreta està de moda entre els joves sense estudis”.

Massafort, a més, explica que es van decidir a posar el nom de Factor F i entre parèntesis (F de fatxa) “perquè les enquestes ens deien que els joves no desxifraven que volia dir la F i per temor al fet que es creguessin que era un reality de física i fracassar decidírem deixar clara la temàtica de l’espectacle”. Massafort també ha presentat a les persones que conduiran el programa i les que formaran el jurat: “Per a aquest gran reality hem volgut comptar amb els fatxes més professionals i experts de l’illa”, assegura.

“Els presentadors del programa han sorprès moltes persones de Mallorca, però no gens a la gran majoria”. La composició, segons Massafort, serà la següent:

Presentadora: Francina Armengol. Per la seva manera de fer les coses d’esquerres obreres i socialistes malament. I Miquel Ensenyat per haver fet poca política d’esquerres i moltes de fatxes. Encaixen en el perfil que cerca el programa.

El jurat estarà format per:
Miquel Àngel Ariza: Surt barat.
Madò Pereta: Xougirl rància.
Chicho Lorenzo: Columnista sobre rodes (no confondre amb comunista sobre rodes).
Jorge Campos: Expert en Rap.
Javier Salines: Exbisbe de Mallorca i expert en heavy metal. A més, sex símbol de beates.

Col·laboració de Tomeu Llengollarga