Vés al contingut

Segons els experts es compleixen més propòsits d’any nou que promeses electorals

Experts de la universitat americana de Dakota del Sud-sud-oest han determinat que tots els llocs del món tenen almenys una cosa en comú: el nombre de promeses electorals que es compleixen per cada cent habitants és sempre menor que el nombre de propòsits d’any nou que s’arriben a dur a terme.

Jason Trola ens explica els detalls de l’estudi: “hem pogut documentar no pocs casos de persones que es proposen pel canvi d’any deixar de fumar o anar a al gimnàs i que ho aconsegueixen. Però no hem trobat un polític que quan arriba al poder no comenci a dir frases com ‘la situació en que ens ha deixat el govern anterior no ens permet fer això’, ‘resulta que no hi ha diners suficients’ o ‘l’únic sou que augmentaré serà el meu’.