Vés al contingut

TIRME posa en nòmina el piròman de contenidors de Palma

Des de la incineradora de Son Reus reconeixen no donar l’abast amb tanta merda. “Cada contenidor que crema és un problema que llevam a Mallorca i passam a la capa d’Ozó, enfora.” -Afirma el responsable de la planta- “No volem incitar a la piromania, però ara que s’acosta Sant Antoni podríem fer-ho venir bé”. Reflexiona, Toni Caliu, sobre les polítiques dutes a tirme els darrers anys: “No ens surt a compte cremar hectàrees de la Serra de Tramuntana per tres o quatre contenidors que hi pugui haver; sense tenir en compte que algun és de vidre i no pren. Sobretot -remarca- amb el poc que paguen els especuladors immobiliaris últimament, i és que “Sa Serra” ja no està de moda.”
Des de la planta recorden que, així com la importació de la merda d’Europa va ser un autèntic frau, crema molt bé, i si algú en vol per encendre l’estufa o cremar rostoll, ara que fa tan humit, en tenen camionades.