Vés al contingut

Es descobreix que el Franquisme va inventar el balconing

Foc i fum ha trobat testimonis i documents gràfics que demostren que el balconing va ser inventat pel franquisme. A l’estranger ja es comentava que havia estat un president del Govern franquista que «no era negre». El govern espanyol no ha volgut donar la identitat de l’inventor, però tot apunta a un tal Carrero B.

Així, es demostra que el balconing, molt practicat pel turisme que només s’engata i va de festa quan estan de vacances, no és cosa de només els darrers anys.

Una dona que encara viu al complexe amb altres companyes de vida discreta relata a Foc i Fum i en primera persona com era Carrero B: “Ell era molt gallet. Li agradava que quan venia una de nosaltres li féssim les sabates netes de genollons. Aquell dia la xuleria li va guanyar i va pujar damunt la teulada. Deia que volia tirar-se de bomba a dins la piscina que hi havia en aquell temps. Quan era a dalt, per culpa del betum de les sabates, que no era ben eixut, va patinar i va caure dins el pati. Va caure com si Sant Pere l’hagués tret de cel per mala persona i xulet.

Després de la publicació d’aquesta informació per Foc i Fum, Abogados Cristianos i Vox denunciaran a Sant Pere per homicidi.

Col·laboració de Tomeu Llengo Llarga