Vés al contingut

Ensenyat afirma que desdoblar en pla ecologista no és dolent

El Consell de Mallorca ha revisat el projecte de desdoblament del traçat de la carretera Campos – Llucmajor i ha presentat una “autoesmena” amb l’objectiu de reduir-lo, ara que venen eleccions. “Ho hem mirat bé i tot i que estava als acords pel canvi i no ens hem cansat de dir que era impossible modificar el projecte perquè era un compromís, ara ens hem cagat una mica i hem vist que sí s’hauria de poder modificar perquè si no, no ens votarà ni la nostra família” ha afirmat el president del Consell, Miquel Ensenyat.

A més, Ensenyat ha reconegut que l’estaven cagant però ara hem corregit i “la cagam una mica manco que el PP” i ha defensat que “desdoblar en pla ecologista no és  dolent” i ha explicat que, amb aquesta reducció els grups ecologistes ja poden deixar d’emprenyar, que “s’han posat un pèl pesadets amb això del desboblament”.

D’altra banda, tan MÉS com Podem, socis de govern al Consell, s’han declarat 100% ecologistes i d’esquerres, sobretot ara que s’acosta el període electoral i han afirmat que, si hi ha qualsevol dubte sobre això, “que li demanin al PSOE, sempre feim el que ells diuen”.