Vés al contingut

MÉS estudia demanar la il·legalització del GOB i Terraferida

El partit del Govern que s’autodefineix com a ecologista, està estudiant la possibilitat i el recorregut que podria tenir una demanda d’il·legalització contra el Grup Ornitològic Balear i Terraferida. Aquestes dues organitzacions han estat durant tota la legislatura un corc pel Govern i especialment pel partit de l’amant de Punta Cana, Biel Barceló.

Un destacat dirigent de MÉS, que no ha volgut revelar la seva identitat, ens ha atès a casa seva d’Esporles i ens ha comentat: “Una cosa és dir-se ecologistes, això està molt bé per guanyar vots, però una altra cosa és fer polítiques ecologistes. Hem de ser seriosos. És com si pel fet de dir que som d’esquerres, no féssim el que ens diuen els hotelers, seria absurd. També deim que som sobiranistes, però tothom sap que no farem res perquè Mallorca sigui independent”.