Vés al contingut

Els Mossos d’Esquadra encapçalaran la manifestació per l’orgull LGTBI a Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat avui que els mossos d’esquadra seran la imatge de capçalera del proper orgull LGTBI 2019. “Quan vam veure aquests homes forts i heteronormatius, plens de pols de coloraines, tot d’una vàrem veure que aquesta era la imatge que necessitàvem” ha declarat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Diverses associacions en defensa dels drets del col·lectiu LGTBIQ ja s’hi han manifestat a favor de l’ús d’aquesta imatge perquè, segons diuen, el cos de policia catalana sempre reparteix amb igualtat. “Els és igual si ets lesbiana, trans, queer  o si t’agrada masturbar-te mirant-te al mirall: tenen hòsties ben diverses i per a tothom”. D’altra banda, un activista LGTBI ha declarat que li encanta aquesta nova imatge corporativa, molt representativa del pride. “Em posa molt calent que em peguin amb una porra, a veure si a la nostra mani també reparteixen com l’altre dia” ha afirmat.