Vés al contingut

Cales per no trepitjar / Top 4 beaches of the island

Can Pere Antoni
Per excel·lència, una de les platges més contaminades per aigües fecals provinents dels hotels de la zona. // This is the perfect beach, with all the facilities for disabled people. Very clean water and easy access from any point of Palma.

Dic de l’Oest
Sovint plena de brossa i plàstics. Més enllà dels tradicionals tampons i compreses, s’hi han arribat a trobar fins i tot pneumàtics. // A hidden spot in Palma. From there you can see traditional Majorcan boats passing by with the lovely sunset.

Costa dels Pins
Olor constant de depuradora i amb la presència d’espècimens com Anita Obregón. A prop s’hi pot visitar la piscina “privada” d’en Pedro J. Ramírez. // One of the favourite places of famous and honourable visitors. Nice and quiet. A must-see.

Porto Cristo
Aigües tèrboles, fems i taques d’oli a dojo. Fragància de benzina per les barques i iots que hi van passant. // A good beach where you can go with children. Ideal place for snorkeling and adventure sports.