Vés al contingut

La caravel·la portuguesa, última estratègia del GOB i Terraferida per fer front al turisme massiu

Els col·lectius ecologistes més representatius de Mallorca han confessat: són els responsables de la presència massiva de caravel·les portugueses a les nostres platges. Segons ha pogut descobrir Foc i Fum a través de mètodes totalment rigorosos, el GOB i Terraferida varen decidir introduir aquesta espècie de medusa per tal d’evitar la massificació de l’illa durant l’estiu.
Segons els col·lectius ecologistes, es tracta d’una nova estratègia per fer front al turisme massiu que afecta l’illa de Mallorca, que tant GOB com Terraferida veuen amb preocupació. “Es tracta d’un mètode una mica a la desesperada” confessa la portaveu del GOB, Margalida Ramis, qui afegeix que però ja no sabíem què fer: ens pensàvem que amb els governs d’esquerres a Consell i Parlament ajudarien a frenar el turisme indiscriminat però hem pogut comprovar que ha estat totalment al contrari. D’altra banda, Xavier Mas, portaveu del col·lectiu Terraferida ha confessat sentir-se totalment decebut: “Com a mínim quan governava el PP no havíem d’anar en contra de partits que diuen ser d’ecologistes i d’esquerres però construeixen carreteres noves, amplien places turístiques i segueixen destruint el nostre territori”.
Recordam que la caravel·la portuguesa és una espècie de medusa letal més dolenta que allò que es tira i que aniquilarà les nostres vides, ens robarà les cases, el pa i la felicitat i sobretot, acabarà amb el turisme del qual vivim.