Vés al contingut

Afirma que la màquina està calenta i perd 5.000€

“Ara segur, la màquina està calenta. He vist un xinès que l’encalentia molt i segur que ara ho vomita tot aquesta puta màquina”. Aquestes foren les darreres paraules de Toni Estrany abans de perdre 5.000€ en una màquina escura butxaques. “Els doblers eren per la universitat de la meva filla i per pagar una part de la meva jubilació. Som un desgraciat”. Després de l’endemesa, Estrany fou expulsat de ca seva. No obstant, el petrer no perd l’esperança i sentencia que sap que pot guanyar. “Hi tornaré. Aquesta màquina de merda no podrà amb mi!”.

L’Associació Mallorquina d’Experts en Màquines Calentes ha estat coneixedora del cas i ha aprofitat per confirmar la teoria d’Estrany: “Si tu creus que la màquina està calenta, tira-li tot el que portis. Guanyaràs segur. Tant té que t’hi juguis els doblers dels medicaments de la padrina o el tractament d’esclerosi múltiple del padrí”.

Mentre no guanyi, però, el poble de Petra és testimoni de la deplorable situació de Toni Estrany, que viu a sobre de dos cartons a l’antiga estació de tren. “Sobreviuré. Només necessito encalentir una mica més la màquina”, afirma Estrany amb una barra de pa del Mercadona com a únic menú per sopar.