Vés al contingut

El Govern d’Espanya, amb el 155, no permetrà més Sant Jordi perquè “el dia dels enamorats és el 14 de febrer”

El Govern d’Espanya, fent ús encara del 155, ha tornat a fer una rabieta i ha prohibit que es pugui tornar a celebrar Sant Jordi. De fet, el jutge Llarena, ha afirmat que “és terrorisme que els catalans vulguin celebrar el dia del llibre, dels enamorats, en un dia que no sigui el 14 de febrer… A més, ens fot ràbia que sigui el sant dels dos terroristes Jordi Cuixart i Jordi Sànchez”.

Així, la llista de prohibicions de cara a l’any que ve, segons el ban de l’executiu espanyol, serà: “Prohibides les roses (les grogues seran afusellades a Montjuïc), els llibres en català i les paradetes a la Rambla de Catalunya. Prohibit fer l’amor i donar-se amor en general dia 23 d’abril -i tot l’any- per evitar concebre nous terroristes. Prohibit també el fuet. Prohibida la senyera i tots els símbols catalans. Prohibit els bukakes als carrers de Ciutat Vella i a Formentor. Prohibit que Mallorca es cregui de cultura catalana i que usin les quatre barres arreu. Prohibit tot. Prohibit tot. Prohibit tot joder!”.

Així mateix, també asseguren que això de matar dracs “no està bé. Si fos un toro encara, però matar dracs va en contra de la dinastia Targaryen i això no ho podem permetre”.