Vés al contingut

Citada a declarar després de puntuar negativament el tribunal constitucional a TripAdvisor

Una jove eivissenca de 35 anys amb les inicials M.A.M.M, ha estat citada a declarar davant el tribunal constitucional després d’haver deixat una mala referència al portal de ressenyes TripAdvisor.

Els fets varen ocórrer quan el passat divendres, quan l’acusada, aprofitant un viatge a Madrid, va decidir visità les sales del constitucional per presenciar un judici. “Em va semblar interessant sabre com funcionava l’òrgan judicial més important d’aquest país. Era una visita obligatòria!” ens comenta M.A.M.M. Una vegada acabà la sessió, la jove eivissenca deixà una ressenya al portal tripAdvisor:

“Molta pantomima i poca acció. Personatges plans que voregen la caricatura. Opinions esbiaixades. Final previsible. 1 de 5”.

Aquest comentari causar furor a les xarxes i rapidament és fe viral. A les 3 hores de la publicació de la ressenya el tribunal constitucional acusà la jove d'”atemptar contra l’honor d’Espanya, rebel·lió i terrorisme amb agreujant sedecionista“.

“No pensava que amb el tribunal constitucional pogués ser tan sensible, només vaig expressar la meva opinió” narra preocupada M.A.M.M i ens assegura: “si arrib a sabre que em ficaria dins aquest merder, no hagués publicat res”.

La jove haurà de declarar el dia vinent 5 de maig i afrontar-se a la pena de 13 anys de presó.