Vés al contingut

La fiscalia acusa de terrorista el 14 d’abril per tallar tots els carrers durant la celebració de la República el 1931

Ni memòria històrica, ni reparació a les víctimes. La fiscalia es deixa de dois i comença a acusar a tort i a dret a tota aquella gent que fa olor a oposició. Però la seva croada ha anat més lluny, ja que la Fiscalia ha acusat el 14 d’abril de terrorista. Sí, acusa un dia, unes 24h pretèrites, immaterials, intocables i difícilment engarjolables. També s’ha pronunciat el jutge Llarena, que de moment encara no sap com interactuaran amb el 14 d’abril, però ha afirmat que “demanarem presó sense fiança, on s’ha vist mai que un dia que hauria de ser neutre es polititzi d’aquesta manera? El calendari gregorià no és per fer política, és per saber en quin dia de l’any estam”.

Per la seva banda, M. Rajoy assegura que “respecten” la decisió de la Fiscalia i afegeix que “anau a la merda rojos dels collons. Ja se vos ha acabat el xiringuito. Proposarem que després del 13 d’abril vengui el 15, així no podreu celebrar res” i acaba rient malèficament al més pur estil dolent de Diseny: “Muahahahahahahaha”.

Finalment, qui també s’ha pronunciat ha estat Pedro Sánchez, líder del PSOE. “Això de la República està molt bé i queda guai al currículum. Però està passat un poc de moda. Jo no sóc ni monàrquic ni republicà. Sóc constitucionalista”, diu Sánchez.