Vés al contingut

El detingut per abusar de dues egües assegura que més animalista que ell no hi ha ningú

Els fets varen córrer aproximadament fa un mes, quan les càmeres de seguretat varen captar el detingut tenint relacions sexuals amb una egua i el seguidament amb la seva cria.

La propietària dels animals va denunciar els fets davant la guàrdia civil fins que varen detenir l’autor dels fets a pocs quilòmetres de la finca. Es tractava d’un veí de la zona que “tenia molt bona relació amb els animals, fins i tot massa” ens explica un resident de la zona.

El detingut, Joaquim Amorós, se l’acusa de maltractament animal amb reiteració i motivació sexual. Acusacions de les quals ell és declar innocent: “jo no negaré haver tengut relacions sexuals amb les egües, però el que sí que negaré, és que fos maltractament” declarà indignat a les autoritats. Amorós té clara la seva innocència i diu que les càmeres de seguretat li donaran la raó: “Ella ja estava de quatre potes, m’ho demanava a eguinades!”

L’associació animalista de les Balears assegura que es personarà a la causa: “exigim que Amorós pagui pels seus crims. Vagi a la presó i sigui violat per desenes d’animals com ell, a veure si li fa puta gràcia” declarava ahir a la tarda el seu portaveu a la plaça de cort durat la manifestació a favor dels drets animals. “Els sud-americans han d’aprendre molt dels europeus civilitzats, es comporten com animals!” ha conclòs en declaracions per aquest mitjà.

“L’amor no entén d’espècies i això els animalistes ho haurien d’entendre més que ningú. És més, els animals no comprenen d’infidelitats ni d’incest per tant, dins el món animal no he comès cap aberració.” Sentenciava Amorós.

La investigació dels fets segueix en endavant tot i que la guàrdia civil ens assegurà que no es tracti d’un cas fàcil: “com que els animals no parlen, ens fan més complicat sabre si hi havia o no hi havia consentiment”.

Només en acabar el judici sabrem si es tractarà d’un conte de fades com la bella i la bèstia, d’amor carnal i amor animal o un malson ple de violacions per una pobre família de cavalls.