Vés al contingut

Pepsi presenta la “nova” beguda PepSi Lemon

El gran gegant de les begudes ensucrades Pepsi es mou ràpidament per les nostres illes. Dos dies després de l’aturada de producció de la companyia mallorquina Pep Lemon, Pepsi ja ha aprofitat aquest buit al mercat balear i ha presentat la seva nova beguda de llimona, PepSi Lemon. Segons ha anunciat, de moment, només distribuirà a les illes “sense cap tipus d’intencionalitat de fotre enlaire la producció de cap petita empresa local”.
Sota el lema “PepSi Lemon, aquesta sí” la companyia americana ha anunciat que la beguda serà 100% local i ecològica: “La producció es durà a terme a una petita illa d’Àsia, com si fos Mallorca, però allà” ha explicat el representant de la companyia. A més, ha afirmat que només utilitzarà llimones “més o manco mallorquines”, sucre totalment blanc i un ingredient secret “gens addictiu” i “super saludable”.
Tot i la polèmica generada entre les dues companyies, el representant de Pepsi ha afirmat durant la roda de premsa que “no tenim cap intenció de perseguir aquests fills de judes que ens varen copiar el nom i es varen atrevir a vendre begudes com nosaltres”.