Vés al contingut

Jaciments talaiòtics: Nazis, alienígenes i el Circulo Balear

Nova informació desclassificada de la CIA donen noves llums i ombres a l’origen dels talaiots balears.

Segons descriu la informació desclassificada, Heinrich Himmler, cap de la SS nazi i dels homes més poderosos de l’entorn de Hitler va visitar les taules talaiòtiques els anys 1940 i 1942.

Una expedició de la SS aterrà el 15 de juliol del 1940 a Menorca per investigar i dur a terme una sèrie d’experiments a les taules talaiòtiques. A causa de la naturalesa de l’operació no es guarda com prova fotogràfica ni videogràfica del moment. Els únics testimonis que queden és la paraula viva d’alguns menorquins que recorden els fets: “Molt de cotxes aparegueren, eren cotxes d’aquí però els ocupats parlaven ben estrany i se saludaven aixecant el braç dret enèrgicament” ens explica Biel Constantí que llavors tan sols tenia 12 anys. “Era ben jovenet però ho record perfectament perquè un dels homes em va regalar un medalló que encara duc damunt” Biel ens ensenya una creu gammada negra i vermella penjada del coll, una de les tantes proves que els nacionals socialistes alemanys passaren per l’illa.

Noms de camins dels afores de Maó reafirmen la teoria del pas dels nazis per l’illa: camí dels alemanys, camí de can Natzi, o camí del Fuhrer.

Però la pregunta és: què cercaven els nazis a Menorca? Perquè aquest interès en especial per les taules talaiòtiques?

Els nazis coneixien els orígens alienígenes de les construccions talaiòtiques i sabien que allà podrien trobar restes de tecnologia futurista que podrien utilitzar a favor seu durant la segona guerra mundial. Quan els esforços dels nazis estava per fi donant resultat, les tropes aliades entraren a Berlín i les investigacions quedaren bloquejades.

Francisco Franco, aliat devot del règim nacional socialista alemany, prometé resguardar els talaiots de tota amenaça comunista i aliada fins que un nu règim afí pogués extreure tota la informació que aquells jaciments tenien per contar.

Els orígens alienígenes dels talaiots era conegut pels hàbitats de l’illa. Contes populars del segle XVII ja parlen de: “estranys esser de lo estrelles, construeixin taules per xerrar amb lo barcos do cel” fent referència a la possible utilització de les taules com antena parabòlica amb les naus geoestacionàries. Però grups de poder durant el franquisme varen tenir interessos per eliminar qualsevol record de tal passat alienígena dels Menorquins perquè els enemics soviètics o els neutrals aliats no sentissis interès per aquell indret tan ric en misteris.

El franquisme va mantenir els talaiots ben controlats i amb seguretat extrema. Quan arribà la democràcia, el Club Bilderberg o el Círculo Balear seguiren complint tal funció fins al dia d’avui.

Quan podrem els hàbitats de les illes conèixer el nostre autèntic origen? Quins misteris amaguen les taules talaiòtiques? Podem saber algún dia l’autèntica història del nostre poble? Esperem que no sigui nous arxius desclassificats de la CIA que ens diguin qui som, sinó que nosaltres mateix puguem prendre les regnes del nostre passat i poder descobrir els misteris dels nostres avantpassats.