Vés al contingut

TIB reivindica la crema d’un altre bus a Mallorca

La banda TIB (Transports de les Illes Balears) ha reivindicat en un vídeo l’acció del passat diumenge en la qual un altre bus va ser consumit pel foc entre Campos i sa Colònia. Així mateix, TIB ha aprofitat per reivindicar el que ja va cremar el passat 13 de setembre.  “TIB reinvindica les cremes dels busos dels darrers mesos i afirmam que no deixarem les nostres accions fins que s’aconsegueixin les nostres demandes. En primer lloc volem usuaris de qualitat que ens diguin ‘bon dia tengui senyor conductor’, nins que no cantin ‘para ser conductor de primera’ o imbècils que ens aferrin el xiclet al seient. Finalment, també exigim que el govern ens deixi posar a tota llet música metalera i hardcoreta. Visca Transports de les Illes Balears militarra!”.

Francina Armengol, després del vídeo emès per TIB, ha afirmat que no podem acceptar el xantatge de conductores i conductors de busos.  Però també diu “que s’hauria d’abolir ja d’una vegada per totes aquesta cançó de ‘para ser conductor de primera'”. Per la seva banda, el PP ha afirmat que “no hi ha res més a parlar. Tot és ETA”, mentre que Ciutadans ha exigit “el fi de l’adoctrinament dins els busos mallorquins”.

Pel que ha pogut saber Foc i Fum, la policia de moment no s’ha immutat, ja que Catalunya centra massa l’atenció de les forces de seguretat i la policia local de Campos “no dona per tant”.