Vés al contingut

El Dijous Bo passa a ser Dijous Regular

La decadència de l’edat dorada de la pagesia mallorquina és un fet i un dels darrers actes de la tradició pagesa perd l’excepcionalitat. El Dijous Bo, la fira pagesa més gran de Mallorca canvia el nom per Dijous Regular. Així ho ha certificat el batle de la localitat mentre no podia contenir les llàgrimes de tristesa evident per la davallada moral per la ciutat. El batle Virgilio Moreno explicava la mala notícia: “La gent ha perdut molt d’interès per veure animals de granja mallorquina. Prefereixen veure els vídeos de lleons caçant a zebres o de moixets fent dois”.

La Fira havia perdut paradetes i també molt de públic i no es veia capaç de mantenir la categoria de “Bo” del dijous. “Per la gent més jove, volem explicar que el Dijous Bo és el que es fa l’endemà que ells s’engatin el Dimecres Bo, a nivell de contextualització”.

La notícia ha estat tan important que 300 empreses han canviat la seva seu fora d’Inca.