Vés al contingut

Milers de mallorquins havien tirat l’abric pensant que l’estiu era etern

“He hagut d’anar a corre-cuita a comprar una jaqueta polar perquè no ho podia suportar més” aquestes són les dures declaracions d’en Tomeu, un dels milers de mallorquins que havien comès el greu error de pensar que l’estiu no acabaria mai. Després d’una rigorosa tasca d’investigació, Foc i Fum ha pogut saber que no és l’únic cas a Mallorca: milers de persones havien patit la síndrome d’estiuitiseternis i havien llençat els seus abrics a les escombraries, pensant que l’estiu no acabaria mai.
Na Clara, una palmesana que també ha patit la síndrome de l’estiuitiseternis ha confessat que en un atac de locura, va posar-se el banyador i les avarques a principis de primavera i se’n va anar a la Fundació Deixalles: “Vaig donar tots els jerseis gruixats i la roba d’hivern i ara no som capaç de deixar la camilla“.
Així mateix, des de Foc i Fum hem pogut saber que les urgències de Son Espases s’han col·lapsat amb diversos casos d’hipotèrmia, congelació d’extremitats i constipats severs.