Vés al contingut

Un mallorquí se’n va de viatge sense ‘quelitas’

Un jove d’Algaida, Pere Ribot, ha provocat una forta commoció dins la societat mallorquina en ser el primer que s’atreveix a partir de viatge sense portar una bossa de les famoses galetes ‘quely’. Pere Ribot ha explicat que “només vaig dos dies a Barcelona. Suposo que si me pega gana per allà trobar-ne algun lloc per comprar menjar, digueu-me loco”. La seva mare, Margalida Amengual, ha manifestat que “pas pena per ell, perquè sempre va bé dur una bossa de quelitas per si un cas. Esper que el meu fill no mori de fam”

Andreu Guilleta, antropòleg de la UIB especialitzat en viatges i menjar, ha manifestat que “és curiós la idea que s’ha estès entre els mallorquins de que si quan van de viatge no se’n porten una bossa de quelitas es moriran de fam”.