Vés al contingut

Foc i fum confessa: “Ens vam autoaplicar el 155 només per cridar l’atenció”

El director de Foc i Fum, Pep Boira, ha decidit  posar fi a aquesta bogeria del 155 “autoaplicat” i ha confessat: “només volíem cridar l’atenció perquè molts mitjans espanyols ens havien començat a fer competència deslleial”. D’altra banda, ha explicat que “tothom sap que nosaltres el 155 ens el passam pel forro” i ha demanat disculpes als lectors que puguin haver-se sentit agreujats per la situació d’aquesta setmana. En aquest sentit, des de la redacció estam treballant en una investigació periodística molt seriosa on es contempla la possibilitat que el 155 no es pugui aplicar tampoc a Catalunya perquè “la constitució espanyola només té 154 articles”.
“Hem suportat la broma 5 dies, però la urticaria que ens provoca aquest logo ja se’ns feia insuportable” ha explicat el redactor Ulises. D’altra banda, Gaspar Fontanet ha declarat que la bandera espanyola i la foto del rei posada per amunt va estar bé durant uns dies a la redacció però “ara me marejo cada vegada que entro a la redacció i així és impossible treballar”. Així mateix, Meinhoff s’ha donat de baixa uns dies per l’estrès que li ha provocat la situació tot i ser conscient que seguirà sense cobrar ni un cèntim.