Vés al contingut

La caiguda de pordede condueix al suïcidi a milions d’usuaris d’Internet

Setmanes després de la caiguda del portal de sèries pordede es confirma que la seva desaparició podria haver conduit ja a dos milions de persones al suïcidi. “Després de pitjar F5 infinitats de vegades i veure que pordede no es carregava vaig arribar a pensar que la meva vida no tenia sentit”, afirma Antònia A, qui accepta que “gràcies al mes gratuït de Netflix he aconseguit evitar la meva catàstrofe personal”. És el cas d’una persona que exemplifica el que per molts va ser una realitat: acabar amb la seva vida quan no van poder veure més Game of Thrones, Vikings, Breaking Bad, Orange is de new black o House of Cards, entre d’altres.

Davant aquest fet, el Govern espanyol ha proposat de crear un servei públic de sèries que eviti la mort prematura de tantes persones. “És una qüestió d’Estat i tots els partits polítics hi estam d’acord. És més, creiem que darrera la caiguda de pordede hi podria haver ETA i per tant hem de fer tot el que estigui a les nostres mans per evitar el caos i la confusió”, afirma Mariano Rajoy, president del Govern.