Vés al contingut

Barceló demana als hotelers que, “si no és molta molèstia, que per favor respectin una mica, si pot ser, Mallorca”

Més per Mallorca segueix en la seva política de regulació del turisme amb mà dura i “demana als hotelers que, si no és molta molèstia i no els comporta moltes pèrdues econòmiques i poden prescindir del turisme de hooligans, que per favor, si els va bé, però que tampoc cal que sigui ja, que demà o demà passat o l’altre, si pot ser, i sense estrès, que respectin una mica Mallorca”. Ho ha dit Biel Barceló en una reunió amb touroperadors i magnats de la indústria turística a les illes. El lobby hoteler, per contra, ha dit que aquesta situació “no és culpa seva i que això tan de Corea del Nord de voler regular l’economia no és propi de societats avançades, on el lliure mercat ens deixa fer el que ens passa pels sants collons”. Tot i així, afegeixen, “mirarem de donar flyers als turistes perquè siguin més conscients que cal respectar el folklore dels aborígens. Que fins i tot es poden fer selfies amb pagesos”.

Barceló ha recordat que “la indústria hotelera hauria d’estar contenta perquè nosaltres també feim autopistes”, al que els hotelers han respost afirmativament i han apuntat que “millor ara, que amb Francesc Antich no es podia ni parlar”.