Vés al contingut

El PP condemnarà el franquisme quan s’esbuqui Sa Feixina

Després que els tècnics del Consell anunciessin ahir que s’oposen a tomar el monòlit feixista per raons de patrimoni, el Partit Popular s’ha mostrat satisfet amb la decisió i s’ha atrevit a declarar que condemnarà el franquisme quan s’esbuqui Sa Feixina. “Tothom sap que no volem condemnar el règim franquista però estem tan segurs que Sa Feixina no s’esbucarà que ens atrevim a dir aquestes locures” ha afirmat fa pocs minuts una de les representants del PP a Balears, mentre afegia que “és com si diem que condemnarem el franquisme quan els peixos volin o quan Mario Vaquerizo sigui intel·ligent: tots sabem que és impossible que passi”.

Fonts properes als populars de Balears han explicat a Foc i Fum que el partit ha organitzat una volta a Mallorca en vaixell i un dinar multitudinari per sortir dels despatxos i posar-se “cara al sol”, per a celebrar la decisió dels tècnics de Patrimoni del Consell. D’altra banda, algun innocent regidor de Més que encara creu que esbucar Sa Feixina és possible ha afirmat: “Per si no bastava, ja tenim un altre motiu per esbucar-la. Fris de veure Rajoy condemnant públicament el règim de Franco a través d’un plasma”.