Vés al contingut

Ciutadans admet que també hi havia algun “marica” al bàndol franquista

Després de les polèmiques declaracions del líder de Ciutadans a les Balears sobre la presència de demòcrates al bàndol franquista, Pericay ha decidit anar més enllà amb les seves paraules afirmant que “a més de grans demòcrates i defensors de la llibertat i la unitat d’Espanya, també hi havia algun marica al bàndol nacional” tot afegint que “sempre hi ha d’haver alguna ovella negra, fins i tot en les millors cases”.
Xavier Pericay ha explicat que està comprovat científicament que sempre ha existit aquesta “malaltia mental” i que els franquistes tampoc no se salvaven. Tot i així, ha explicat que “els republicans en tenien molts més, de desviats, perquè ells no ho veuen com una malaltia”. Pericay ha declarat que des del seu partit intenten fer front a aquestes dues xacres que són la democràcia i l’homosexualitat donant suport al PP, dient bajanades i fent el cunyat tant com poden. “D’aquesta manera aconseguim vots i qui sap si fins i tot algun dia podrem governar aquest país d’indecents i vagos” ha afirmat Pericay.