Vés al contingut

Quatre morts en una batalla campal entre fanàtics de la xocolata negra i ultres de la xocolata blanca

La disputa entre la gent que defensa que la xocolata blanca sí que és xocolata i la gent que no ha acabat en un tràgic desenllaç. Tot va començar quan Toni Brown va penjar a Twitter el missatge “Fora racistes dels nostres rebosts. Prou impunitat als defensors de la xocolata blanca”, al que Joana A. Blanqueta li va contestar que “s’ha d’acabar amb la supremacia de la puresa de la xocolata negra. Arreglem-ho al camp”. Així va ser com organitzacions supremacistes de la xocolata blanca i els Black Panthers de la xocolata negra es van citar a l’aparcament del restaurant Los Melones per acabar amb les seves diferències.

La policial local de Vilafranca, que havia seguit la disputa per Twitter, va voler-se presentar a la trobada, però es va passar de sortida i va aprofitar per fer una tapa de cargols a Es Cruce. Malauradament, quan va arribar a Los Melones la desfeta era ja inevitable i el panorama desolador. Partidaris d’una i altra banda estesos pel terra. Partidaris de la xocolata negra havien llançat xocolata desfeta sobre els contrincants, provocant cremades de segon grau. Els de la xocolata blanca havien obert alguns caps als seus oponents amb barres de Toblerone congelades. Segons A. Llompart, cap de la Policia Local, afirma que “allò era un cementiri. Kinder Bueno aixafat per tot, tauletes de Milka fusa pel terra, bombons Ferrero llançats amb tirador i Kit Kat i Twist usats com a armes curtes. Una massacre”.

La presidenta del Govern Balear, Francina Armengol, ja ha exigit a les dues organitzacions que entreguin les armes i la voluntat d’iniciar un procés de pau amb observadors internacionals. “Cal acabar amb aquest conflicte mil·lenari”, ha sentenciat.