Vés al contingut

L’Ajuntament de Palma fa un carrer en honor a Cardenas, Osborne i Rivera

L’ajuntament de Cort ha decidit homenatjar als cunyadíssims Javier Cárdenas, Bertin Osborne i Albert Rivera amb un carrer a la zona de Sindicat. El regidor de cultura, Llorenç Carrió, va inaugurar ahir aquesta travessia del centre de Palma que a partir d’ara durà el nom de “carrer de Fra Cuñado”. L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de Bertin Osborne, qui va mostrar-se molt emocionat pel reconeixement: “fa molts anys que m’esforço per ser el màxim exponent de cunyadisme a Espanya, tot i que els joves Cardenas i Rivera venen trepitjant molt fort” va declarar Osborne.

Carrió ha justificat el canvi de nom argumentant que es tracta d’una necessitat cultural de Palma. “No és un homenatge només als tres cunyats principals d’Espanya sinó que aquest carrer vol ser una reivindicació del cunyadisme arreu del nostre país” ha explicat el regidor mentre afegia que el cunyadisme és una nova tendència molt en auge a la política espanyola.  Així mateix, Llorenç Carrió ha explicat que Cort no descarta canviar altres noms de carrer per posar en valor d’altres modes de la política d’avui en dia com la corrupció, l’amiguisme o la contractació menor.