Vés al contingut

Xisco Gràcia: “La meva família no m’ha deixat ni un rubiol de nutella, estic enfadadíssim”

Foc i Fum ha pogut entrevistar en exclusiva l’espeleòleg Xisco Gràcia, després que ahir hagués estat rescatat de la Cova de la Piqueta, on havia quedat atrapat el passat dissabte. “He hagut de passar la berena dins la cova i només he pogut beure aigua dolça. Tot i així, la meva família no m’ha pensat a guardar ni una panada ni un rubiol de nutella, estic enfadadíssim” ha declarat Gràcia sense amagar el seu disgust.
Segons declara l’espeleòleg, la seva família és totalment conscient de les seves preferències culinàries: “Ells saben que els meus rubiols preferits són els de xocolata i quan vaig arribar ahir a canostra només en quedaven de cabell d’àngel… Puaj, quin oi!”. D’altra banda, Gràcia ha explicat que ell és més del dolç que del salat, però que una panada de carn i xítxeros tot sortint de la cova tampoc l’hauria disgustat però tampoc n’hi havien deixat cap. “Tothom sap que la mar fa fam: imagineu la meva, després de cinc dies atrapat allà abaix! Ara hauré d’esperar un any més per a poder menjar un rubiol”.