Vés al contingut

L’ONCE ofereix feina a l’escultor del bust de Cristiano Ronaldo

L’organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE) ha ofert un lloc de treball a l’escultor que va fer el bust de CR7 de l’aeroport de Funchal perquè, segons afirma el portaveu de l’entitat social “una persona que fa aquesta representació tan distorsionada de la cara de Ronaldo deu ser perquè està més cega que el que no vol veure res”. D’altra banda, el portaveu de l’ONCE ha explicat que per a ells és una qüestió moral ajudar a integrar socialment tot aquell que tingui problemes de vista i més en aquest cas que “després d’aquesta nyapa, com a escultor no crec que ningú més el vulgui tornar a contractar”.
Després que el bust de CR7 s’hagi declarat com l’Ecce Homo de Funchal, les reaccions del  jugador del Madrid no s’han fet esperar: “La gent se’n riu del meu bust perquè és més ric, més bon jugador de futbol i més… Bé i més guapo no ho puc dir, la veritat” ha reconegut Ronaldo. D’altra banda, el polèmic jugador barcelonista Gerard Piqué ha declarat en exclusiva a Foc i Fum que ell “encara l’hauria fet més lleig, al madridista aquest!”.