Vés al contingut

Familiars de Pepe podrien ser els causants de la batalla campal entre l’Alaró i el Collera

La batalla campal del diumenge al camp de futbol de l’Alaró entre els locals i el Collera podria haver estat causada per familiars directes de Pepe, jugador del Reial Madrid. Segons ha pogut saber Foc i Fum, Pepe tendria germans, cosins i nebots jugant a ambdós equips. Pepe, que realment nom Képler Laveran Lima Ferreira, tendria a Pep Lima, Toni Ferreira i Manu Ferreira jugant amb el Collera i a Mohammed Ferreira, Andoni Ferreira i Joan Toni Lima amb l’Alaró. Els pares d’aquests nins haurien estat els instigadors de la batalla campal.

De moment la policia no ha desvetllat més informació, però tot sembla indicar que la picabaralla ja venia de lluny i que el partit del cap de setmana només ha estat l’espurna que ha encès la flama. Les primeres tesis de la policia municipal apunten a un impagament de deutes entre famílies que s’hauria originat al Brasil fa 10 anys quan un dels implicats no hauria pagat una cervesa que devia.

Ramona Puig, cap de la policia municipal afirma que “ens trobam davant un dels casos més complicat al que ens hem enfrontat les darreres dècades. Estam treballant amb cos i ànima per desmantellar el que sembla una màfia de gent que trafica amb violència als camps de futbol”.