Vés al contingut

El consell de Mallorca acaba la construcció de l’ascensor perquè “pugis aquí i vegis Porto Pi”

 

La famosa expressió “Puja aquí i veuràs Porto Pi” mai havia estat tan fàcil des de la inauguració de l’ascensor que obrí les portes el passat dimecres per la presidenta Francina Armengol i el vicepresident i conseller d’innovació Biel Barceló.

L’ascensor va començar les seves obres fa més de 10 anys i la seva construcció no ha estat exempt de polèmica. “La gràcia d’enviar a algú a pujar a Porto Pi és que du feina i fa peresa, si fos fàcil l’enviaríem a una altra banda” explica Marc Canyes, portaveu de la plataforma Porto Pi a Peu. Per altra banda, el cap de l’oposició no han tardat a marcar el projecte de “mal construït i massa petit” per a després sentenciar: “El mes de Març la llista d’espera ja és de més de 3 setmanes, no podem imaginar com serà això durant l’estiu, quan hi ha tants de turistes per enviar a Porto Pi”.

Biel Barceló no ha dubtat en replicar i assegura que “si no t’agrada com va l’ascensor, puja aquí i veuràs Porto Pi” mentre li ha ensenyat el dit del mig.

El cap de l’oposició no ha tengut més remei que demanar hora per pujar a Porto Pi. S’estima que podrà pujar a finals d’abril. El debat parlamentari ha quedat ajornat fins llavors.