Vés al contingut

Investigadors afirmen que a l’Últim Sopar no hi havia dones perquè es féu a un club gai

Segons les darreres proves arqueològiques realitzades per un equip de la Universitat de Barcelona (UB), l’Últim Sopar, on Jesucrist va reunir-se amb els 12 apòstols per repartir carn i sang humanes (hòsties i vi, segons la versió edulcorada de Disney), va tenir lloc a dins un local gai, motiu pel qual no hi assistí cap dona. De fet, segon Joan Creu, director del projecte, “Maria Magdalena hauria intentat entrar fent-se passar per home, però no va aconseguir-ho perquè Judes va delatar-la als goril·les de l’entrada”.

Miguel Inri, col·laborador del projecte, ha declarat que “tampoc és per sorprendre’s, un grup de més de 13 homes barbuts i vestits amb túniques de colors, predicant l’amor cap als altres, que voleu que us digui…”

Segons ha pogut saber Foc i Fum, l’Església catòlica s’ha pres moltes molèsties per intentar que aquest projecte no veiés la llum, però finalment ha estat impossible evitar-ho.