Vés al contingut

Detecten indicis de vida intel·ligent entre el públic del programa “La ruleta de la suerte”

Un grup d’antropòlegs i sociòlegs de la Universitat de Toledo ha aconseguit una fita memorable per la història de l’ésser humà: descobrir vida allà on es pensava que no hi havia res més que buit. La fonamental descoberta va tenir lloc ahir vespre quan analitzant les mostres al laboratori, un dels membres de l’equip va descobrir el que probablement siguin indicis què hi ha – o hi ha hagut en algun moment de la història- vida intel·ligent entre el públic del programa “La ruleta de la suerte” d’Antena 3.

Marco Ruleto, director del programa, ha manifestat orgullós “els americans poden presumir d’haver trobat aigua a Mart o no sé on, però això si que és per flipar”. Per altra banda, Foc i Fum ha preguntat un home que habitualment va de públic al programa a veure que li pareixia la notícia però la seva resposta ha estat: “compro la A”.