Vés al contingut

Cursach compra les parcel·les annexes a la presó de Palma per fer-hi una discoteca i un gimnàs

L’empresari mallorquí Tolo Cursach ha anunciat que comprarà tots els terrenys que envolten la presó de Palma amb l’objectiu de fer-hi un recinte esportiu i de benestar així com una discoteca. La idea de Cursach és la d’annexar aquests terrenys a la actual presó de Palma per si es dóna el cas que ell hagi d’entrar a presó.

Cursach ha explicat a la premsa que després d’haver estat acusat de més de 15 delictes, entre ells el de narcotràfic i el de corrupció de menors, és conscient que té molts números de ser engarjolat. “Si entro a la presó tinc ganes de fer-ho a l’estil Escobar…No em faré la meva pròpia presó però hi construiré una discoteca i un gimnàs: sóc un geni dels negocis!” ha declarat l’empresari. A més a més, Cursach ha declarat que a partir d’ara vol que se’l conegui com l’Escobar mallorquí perquè “he estat propietari d’un club de futbol, sempre negaré que tingui res a veure amb la droga, se m’acusa de relacions corruptes amb la polícia i sobretot, ajudo els més pobres a sentir-se millor en els meus gimnasos i centres de wellness i tot a preus populars”.